Tehdään kerralla kunnolla.

Tehdään kerralla kunnolla.

”On se kumma, jos ei ole aikaa tehdä kerralla kunnolla, mutta aina on aikaa tehdä kahdesti”. Tämä sanonta toistuu usein remontti- ja rakennusalalla. Meillä työt tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja yli 20 vuoden kokemuksella, sekä todellakin kerralla kunnolla.

Yhteystiedot

Timo Niska

04 04 133 233
timo@raxaniska.fi

Ruupenvainionperä 24
92140 Pattijoki

Yrityksestä

Nikkarointi ja rakentaminen on ollut lähellä sydäntämme aina. Kun tähän intohimoon yhdistetään väsymätön pyrkimys virheettömään työnjälkeen, on tuloksena laadukas ja luotettava rakennus- ja remonttialan yritys.

Kokemusta alalta on kertynyt jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta, eikä pelkästään työn puolesta: Timo Niska on rakentanut useita omakotitaloja myös omalla ajallaan ja itselleen asuttavaksi. Rakentamisen eri osa-alueet ovat siis tulleet tutuiksi.

Rehellisyys ja läpinäkyvyys ohjaavat Raxaniskan toimintaa. Kun työtehtävästä sovitaan, se tarkoittaa meiltä sitoutumista siihen, että asiat tehdään kerralla kuntoon. Tällä alalla saattaa kuulla sanottavan: ”On se kumma, jos ei ole aikaa tehdä kerralla kunnolla, mutta aina on aikaa tehdä kahdesti.” Meillä työt tehdään sellaisella laadulla, ettei niitä tarvitse tulla jälkeenpäin korjailemaan. Asiakkaillamme on myös koko ajan mahdollisuus pysyä kartalla projektien kulusta ja tehdyistä toimenpiteistä.

Toimialueemme ulottuu noin 100 kilometrin säteelle Raahesta. Teemme rakennus- ja remonttitöitä niin urakkana kuin tuntiveloituksellakin. Mikäli mietityttää, että kattavatko palvelumme juuri sinun tarpeesi, kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä! Annamme mielellämme lisätietoja.

Ota yhteyttä